Nie Ostroznosc Audio mix Poland

TUTAJ MOŻESZ SKŁADAĆ SWOJE ROSZCZENIA DO STEWARDÓW W CELU ZGŁASZANIA INCYDENTÓW PODCZAS WYŚCIGÓW CPL, ZŁEGO POTRAKTOWANIA PRZEZ GRĘ, ANULOWANIA KAR ITD.

Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100

bmw750idriver
Nowicjusz
Nowicjusz
Nick gracza:: bmw750idriver

Nie Ostroznosc Audio mix Poland

Post autor: bmw750idriver » 2019-05-06, 18:04

Platforma + Liga: PS4 F1
Koordynator ligi: @Run_Forest_PL
data: 05/05/2019
Członkowie zaangażowani: @bmw750idriver i @Audio-Mix_Poland
Opis: Na 32 Okr wyscigu na juz swiezych oponach drastycznie zblizam sie do Audio mix Poland przy probie wyprzedzenia audio mix wogule nie ostrozny dociska mnie do bandy wyglada jakby chcial to zrobic specjalnie o maly wlos nie wyklucza mnie z wyscigu.
Dowod:
https://www.youtube.com/watch?v=ujB_PjCQnps

Prosze ogladac od 1:08:00

Awatar użytkownika
HeadSteward
Pro Kartingowiec

Re: Nie Ostroznosc Audio mix Poland

Post autor: HeadSteward » 2019-05-13, 11:41

Czy kierowca @Audio-Mix_Poland ma coś do dodania?
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.

Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.

Audio-Mix_Poland
Nowicjusz
Nowicjusz
Nick gracza:: Audio-Mix_Poland

Post autor: Audio-Mix_Poland » 2019-05-18, 10:15

Ja bym to określił jako szaleństwo. Po 1. za chwilkę gracz @bmw750idri@bmw750idriver będzie miał bardzo długą prostą gdzie spokojnie mógł by na drs wyprzedzić. Po 2. ja jechałem swoją linią wyścigową nikomu nie zajeżdżając drogi. Nie wiem czemu musiał akurat tutaj mnie wyprzedzać w tak trudnym do hamowaniu. Myślę, że świadomie, na siłę się wciskał myśląc, że ktoś go przepuści jak zawodnik dublowany. Po 3. widać jak zawodnik robi ruch w prawą stronę uderzając mnie. Dlatego wnoszę o ukaranie karą zawodnika bmw750 za nieostrożną jazdę. P.S. w dodatku sztuczna inteligencja gry, co widać w filmiku karze gracza za manewr wyprzedzenia po ścięciu szykany.

Awatar użytkownika
HeadSteward
Pro Kartingowiec

Post autor: HeadSteward » 2019-05-28, 16:17

Po przejżeniu video sędziowie uznają, iż wina leży po stronie kierowcy @Audio-Mix.pl i nakładają na niego 5 sekund kary za spowodowanie umiarkowanej kolizji.

Kierowca Saubera ewidentnie najeżdża na samochód Force India tym samym nie zostawiając kompletnie miejsca. Gdy pojazd znajduje się na "równi" tylną osią z przednią osią kierowcy wyprzedzającego to kierowca broniący ma bezwzględny nakaz zostawić wystarczająco miejsca. W tym przypadku tak nie było w skutek czego doszło do kolizji.

Do zamknięcia
@Danio @Run_Forest_PL
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.

Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.

Zablokowany