Platforma + Liga: PS4 F1
Koordynator ligi: @Run_Forest_PL
data: 05/05/2019
Członkowie zaangażowani: @bmw750idriver i @Bajpas
Opis: Na 29 Okr wyscigu po wyjsciu z ciasnego prawego zakretu zamierzam zaatakowac Bajpasa i sie udaje ale Bajpas w obronie pozycji ryzykuje i sie wciska nie zostawiajac wystarczajaco mi miejsca i spycha na sciane mistrzow przez to zostaje powaznie uszkodzony skrzydlo i utrata dobrej pozycji.
Dowod:
https://www.youtube.com/watch?v=ujB_PjCQnps
Prosze ogladac od 1:04:10
brak miejsca od strony Bajpasa
Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100
-
- Nowicjusz
- Nick gracza:: bmw750idriver
Re: brak miejsca od strony Bajpasa
Kris poniżej link z mojej perspektywy.
Puszczam fragment trochę dłuższy żeby pokazać Ci ze uważałem na Ciebie i miałem świadomość ze mnie doganiasz ( na przestrzeni filmiku do zderzenia ze ściana mistrzów 6 razy sprawdzam gdzie jesteś). Jakbyś nie zahamował tak wcześniej to bym Cię puścił, ale z mojej perspektywy wycofałeś się z wyprzedzania( ja tez bym tak zrobił, za mała przewaga i gorszy tor jazdy).
Musisz zrozumieć(na pewno to wiesz:))ze tam nie da się zostawić miejsca, musiałbym ściąć szykanę...
Ja tez prawie skończyłem tam wyscig
, jak bym tam urwał koło to bym się domagał kary dla Ciebie...
https://youtu.be/YXSPqNXyuCU
Puszczam fragment trochę dłuższy żeby pokazać Ci ze uważałem na Ciebie i miałem świadomość ze mnie doganiasz ( na przestrzeni filmiku do zderzenia ze ściana mistrzów 6 razy sprawdzam gdzie jesteś). Jakbyś nie zahamował tak wcześniej to bym Cię puścił, ale z mojej perspektywy wycofałeś się z wyprzedzania( ja tez bym tak zrobił, za mała przewaga i gorszy tor jazdy).
Musisz zrozumieć(na pewno to wiesz:))ze tam nie da się zostawić miejsca, musiałbym ściąć szykanę...
Ja tez prawie skończyłem tam wyscig

https://youtu.be/YXSPqNXyuCU
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
Po przejżeniu materiałów sędziowie decydują ukarać kierowcę @Bajpas 10 sekundami kary za umiarkowaną kolizję.
Kiedy bolidy są na "równi" obaj kierowcy muszą zachować szczególną ostrożność i pozostawić miejsce nawzajem. W tym przypadku pokazuje to czerwony znacznik przy hamowaniu do zakrętu. Kierowca McLarena nawet myśląc, że kierowca force Indii odpuści w tym przypadku bezwzględnie musi wziąść pod uwage, że tak się nie stanie czego byliśmy świadkami tutaj.
Do zamknięcia
@Run_Forest_PL @bmw750idriver
Kiedy bolidy są na "równi" obaj kierowcy muszą zachować szczególną ostrożność i pozostawić miejsce nawzajem. W tym przypadku pokazuje to czerwony znacznik przy hamowaniu do zakrętu. Kierowca McLarena nawet myśląc, że kierowca force Indii odpuści w tym przypadku bezwzględnie musi wziąść pod uwage, że tak się nie stanie czego byliśmy świadkami tutaj.
Do zamknięcia
@Run_Forest_PL @bmw750idriver
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
Panie Sędzio nie zgadzam się ale szanuje decyzje
Kris zbyt wcześnie zaczął hamować popełnił błąd... jeżeli ktoś decyduje się wyprzedzać ponosi odpowiedzialność za nieudany manewr
Do zamkniecia🏎

Kris zbyt wcześnie zaczął hamować popełnił błąd... jeżeli ktoś decyduje się wyprzedzać ponosi odpowiedzialność za nieudany manewr

Do zamkniecia🏎