brak miejsca od strony Bajpasa

TUTAJ MOŻESZ SKŁADAĆ SWOJE ROSZCZENIA DO STEWARDÓW W CELU ZGŁASZANIA INCYDENTÓW PODCZAS WYŚCIGÓW CPL, ZŁEGO POTRAKTOWANIA PRZEZ GRĘ, ANULOWANIA KAR ITD.

Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100

bmw750idriver
Nowicjusz
Nowicjusz
Nick gracza:: bmw750idriver

brak miejsca od strony Bajpasa

Post autor: bmw750idriver » 2019-05-06, 17:55

Platforma + Liga: PS4 F1
Koordynator ligi: @Run_Forest_PL
data: 05/05/2019
Członkowie zaangażowani: @bmw750idriver i @Bajpas
Opis: Na 29 Okr wyscigu po wyjsciu z ciasnego prawego zakretu zamierzam zaatakowac Bajpasa i sie udaje ale Bajpas w obronie pozycji ryzykuje i sie wciska nie zostawiajac wystarczajaco mi miejsca i spycha na sciane mistrzow przez to zostaje powaznie uszkodzony skrzydlo i utrata dobrej pozycji.
Dowod:
https://www.youtube.com/watch?v=ujB_PjCQnps

Prosze ogladac od 1:04:10

Bajpas
Uczy się
Uczy się
Nick gracza:: Bajpas

Re: brak miejsca od strony Bajpasa

Post autor: Bajpas » 2019-05-06, 22:19

Kris poniżej link z mojej perspektywy.
Puszczam fragment trochę dłuższy żeby pokazać Ci ze uważałem na Ciebie i miałem świadomość ze mnie doganiasz ( na przestrzeni filmiku do zderzenia ze ściana mistrzów 6 razy sprawdzam gdzie jesteś). Jakbyś nie zahamował tak wcześniej to bym Cię puścił, ale z mojej perspektywy wycofałeś się z wyprzedzania( ja tez bym tak zrobił, za mała przewaga i gorszy tor jazdy).
Musisz zrozumieć(na pewno to wiesz:))ze tam nie da się zostawić miejsca, musiałbym ściąć szykanę...
Ja tez prawie skończyłem tam wyscig 😐, jak bym tam urwał koło to bym się domagał kary dla Ciebie...

https://youtu.be/YXSPqNXyuCU

Awatar użytkownika
HeadSteward
Pro Kartingowiec

Post autor: HeadSteward » 2019-05-13, 11:55

Po przejżeniu materiałów sędziowie decydują ukarać kierowcę @Bajpas 10 sekundami kary za umiarkowaną kolizję.

Kiedy bolidy są na "równi" obaj kierowcy muszą zachować szczególną ostrożność i pozostawić miejsce nawzajem. W tym przypadku pokazuje to czerwony znacznik przy hamowaniu do zakrętu. Kierowca McLarena nawet myśląc, że kierowca force Indii odpuści w tym przypadku bezwzględnie musi wziąść pod uwage, że tak się nie stanie czego byliśmy świadkami tutaj.

Do zamknięcia
@Run_Forest_PL @bmw750idriver
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.

Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.

Bajpas
Uczy się
Uczy się
Nick gracza:: Bajpas

Post autor: Bajpas » 2019-05-13, 12:55

Panie Sędzio nie zgadzam się ale szanuje decyzje😀
Kris zbyt wcześnie zaczął hamować popełnił błąd... jeżeli ktoś decyduje się wyprzedzać ponosi odpowiedzialność za nieudany manewr😉

Do zamkniecia🏎

Zablokowany