Platforma + Liga: PS4 F1
Koordynator ligi: @Run_Forest_PL
data: 05/05/2019
Członkowie zaangażowani: @bmw750idriver i @GP1_ROBERT_R
Opis: Na 20 Okr wyscigu po wyjsciu z ciasnego prawego zakretu zamierzam zaatakowac roberta udaje sie lecz po dlugej prostej do dochamowaniu do szykany robert opoznia hamowanie i uderza mnie w tyl i przez to wyrzuca mnie do aleji serwisowej dostaje tez za to kare moim zdaniem jest to nie dopuszczalne.
Dowod:
https://www.youtube.com/watch?v=ujB_PjCQnps
Prosze ogladac od 53:00
Kolizja z Gp Robertem
Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100
-
- Nowicjusz
- Nick gracza:: bmw750idriver
Re: Kolizja z Gp Robertem
Tyle ze ja do boksu zjezdzalem i puscilem cie,nie spodziewalem sie ze tak zachamujesz,sry moja wina
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
Re: Kolizja z Gp Robertem
Po przejżeniu materiału sędziowie w tym przypadku decydują się ukarać kierowcę @GP1_ROBERT_R 5 sekundami za spowodowanie kolizji. Jak wiemy lub widzimy zjazd do pit na tym torze nie należy do najlepszych i kierowcy muszą hamować o wiele szybciej wchodząc w szykanę niż to jest w przypadku zjazdu.
Sędziowie również uznają iż kara nałożona na kierowcę @bmw750idriver 3 sekundy za ścięcie zakrętu oraz 5 sekund Stop & Go jest niesłuszna i postanawiają je usunąć.
Do zamknięcia
@Run_Forest_PL
Sędziowie również uznają iż kara nałożona na kierowcę @bmw750idriver 3 sekundy za ścięcie zakrętu oraz 5 sekund Stop & Go jest niesłuszna i postanawiają je usunąć.
Do zamknięcia
@Run_Forest_PL
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.