Platforma: Ps4
Liga:F2
Koordynator: @Normag07
Data: 09.12.2018
Czlonkowie zaangazowani: @iirun59 @Misza555
Na 20 okrążeniu kolega misza wypadł z toru i wracając na niego prawdopodobnie chciał kogoś rozwalić bo kto jeździ po torze w poprzek niestety uderzenie które dostałem od miszy nie zostało zapisane źle się zapisał film
Oraz niesłusznie nałożenie kary stop go 5 która musiałem odbyć w boksie i straciłem dodatkowe 10 sekund
Zaznaczam że nie miałem innego wyjścia powrócic na tor ponieważ w środku zakretu doszło do kolizji i zrobiłem to w najbezpieczniejszy sposób
https://youtu.be/RDHuzIn8cd4
F2 GP WĘGIER
Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
Re: F2 GP WĘGIER
Z powyższego materiału sędziowie uznają, iż karę STOP&GO jako niesłusznie przyznaną i odejmują 21 sekund doliczonych do końcowego czasu wyścigu. Jeśli zmieni to wynik końcowy wyścigu to proszę to uwzględnić.
Manewr ten jak najbardziej był wykonany w należyty sposób zachowując bezpieczny dystans od napotkanego incydentu na torze w zakręcie nr.1.
Natomiast jeśli chodzi o sytuację z kierowcą @Misza555, uważamy to jako incydent wyścigowy i napominamy aby kierowcy byli czujni w każdym momencie na torze tym bardziej po jego opuszczeniu.
Do zamknięcia
@Normag07 @iirun59
Manewr ten jak najbardziej był wykonany w należyty sposób zachowując bezpieczny dystans od napotkanego incydentu na torze w zakręcie nr.1.
Natomiast jeśli chodzi o sytuację z kierowcą @Misza555, uważamy to jako incydent wyścigowy i napominamy aby kierowcy byli czujni w każdym momencie na torze tym bardziej po jego opuszczeniu.
Do zamknięcia
@Normag07 @iirun59
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.