recznik36 VS tomekstrzybnik
Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100
recznik36 VS tomekstrzybnik
Platforma PS4
Liga: F2 gp Włoch
Koordynator: @Normag07
Data:10.06.18
Członkowie zaangażowani: @Recznik36 i @nrub19
Opis zdarzenia: po restarcie zaatakowałem kierowcę toro rosso po lewej po czym zamknął on drzwi. Postanowiłem ataku z drugiej strony lecz kierowca przedemna po raz kolejny zmienił tor jazdy co jest nie dozwolone ponieważ tylko raz można podczas bronienia zmienic tor jazdy a nie 2 lub więcej. Po czym zostałem wypchnięty na trawę co tez jest nie zgodne z zasadami ponieważ byłem obok niego a zawsze kierowca broniący się musi zostawić miejsce. Domagam sie kary 20s ponieważ nie jest to pierwszy raz kiedy 2 kierowca toro rosso nie uważa na kierowców za nim i zamyka ich nie zgodnie z zasadami.
Dowód: https://youtu.be/_Xj5SvIHXZ8
Liga: F2 gp Włoch
Koordynator: @Normag07
Data:10.06.18
Członkowie zaangażowani: @Recznik36 i @nrub19
Opis zdarzenia: po restarcie zaatakowałem kierowcę toro rosso po lewej po czym zamknął on drzwi. Postanowiłem ataku z drugiej strony lecz kierowca przedemna po raz kolejny zmienił tor jazdy co jest nie dozwolone ponieważ tylko raz można podczas bronienia zmienic tor jazdy a nie 2 lub więcej. Po czym zostałem wypchnięty na trawę co tez jest nie zgodne z zasadami ponieważ byłem obok niego a zawsze kierowca broniący się musi zostawić miejsce. Domagam sie kary 20s ponieważ nie jest to pierwszy raz kiedy 2 kierowca toro rosso nie uważa na kierowców za nim i zamyka ich nie zgodnie z zasadami.
Dowód: https://youtu.be/_Xj5SvIHXZ8
Re: recznik36 VS tomekstrzybnik
Na wideo dobrze widać że nikogo nie
wypchnąłem na trawę bo było miejsce po drugie kierowca opóźnił hamowanie po czym się na mnie oparł i wypchnął mnie w zakręcie
Jeżeli będzie potrzeba prześlę moje wideo ale na tym wideo widać wyraźnie
Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
wypchnąłem na trawę bo było miejsce po drugie kierowca opóźnił hamowanie po czym się na mnie oparł i wypchnął mnie w zakręcie
Jeżeli będzie potrzeba prześlę moje wideo ale na tym wideo widać wyraźnie
Za każdym razem mówisz ze zostawiasz miejsce a tak nie jest... nie muszę wymieniać wielu wyścigów...
Na dodatek jak się spojrzy na kierownicę Saubera to dobrze widać że jechał cały czas prosto nie wykonując żadnych obrotów kierownicą
zły tor obrał i tyle
zły tor obrał i tyle
Jechałem z lewej zajechałem mi to Ok. Pojechałem na prawo i znów mi zajechałes..ty nie rozumiesz ze to nie jest zdolne z zasadami? A jak nie widzisz ze skręcałem to ubierz okulary
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
@nrub19 można prosić o nagranie???
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
Po przejżeniu materiału sędziowie uznają tę sytuację jako incydent wyścigowy.
Do zamknięcia
@Danio @Normag07
Do zamknięcia
@Danio @Normag07
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.