Niesłuszna kara stop&Go bug żółtej flagi

TUTAJ MOŻESZ SKŁADAĆ SWOJE ROSZCZENIA DO STEWARDÓW W CELU ZGŁASZANIA INCYDENTÓW PODCZAS WYŚCIGÓW CPL, ZŁEGO POTRAKTOWANIA PRZEZ GRĘ, ANULOWANIA KAR ITD.

Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100

OxSEBAxoO99
Uczy się
Uczy się
Nick gracza:: OxSEBAxO99

Niesłuszna kara stop&Go bug żółtej flagi

Post autor: OxSEBAxoO99 » 2018-05-14, 15:14

Platforma Ps4 Liga F1 Cpl Gp Austrii
Data 13.05.2018
Koordynator ligi @Danio @maatt14
Opis : Chciałbym odwołać się od niesłusznie nałożonej kary stop&go , na torze pojawił się bug z żółtą flagą ponieważ Michała wyrzuciło ze sesji a gdy próbował wrócić pojawiła się żółta flaga na całym torze , kierowca kubii chciał mnie przepusic ponieważ był dublowany , gdy pojawił mi się komunikat o ewntualnej karze natychmiast go puściłem jednak on drastycznie zwolnił ponieważ najprawdopodobniej obawiał się że otrzyma kare za nieprzepisowe blokowanie , nie miałem wyjścia w tej sytuacji i otrzymałem niesłuszną kare, bug widać idealnie na nagraniu.
Dowody : https://youtu.be/B89zKG_-aoo

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ostatnio zmieniony 2018-05-14, 15:14 przez OxSEBAxoO99, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
HeadSteward
Pro Kartingowiec

Re: Niesłuszna kara stop&Go bug żółtej flagi

Post autor: HeadSteward » 2018-05-16, 16:15

Po przegladnięciu materiału sędziowie uznaja iż faktycznie gra nałożyła niesłuszna karę. Więc postanowiliśmy iż kara ta zostaje cofnięta i przyznaje zwrot 5 sekund do czasu końcowego. Co prawda regulamin zakazuje składania wniosku jeśli sa to kary stop & go aczkolwiek jest tutaj widoczny bład w grze.

Do zamknięcia

@maatt14 @Danio
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.

Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.

Zablokowany